Kantooraanbod Rotterdam The Hague Airport Business Park

Hoe wil jij werken?

Of je nu een prettig kantoor wilt huren, een praktische bedrijfsruimte nodig hebt of op zoek bent naar de perfecte kavel om zelf een pand te ontwikkelen: op Business Park Rotterdam The Hague Airport vind je gegarandeerd een plek die past bij jouw onderneming. Zo dicht bij Rotterdam dat je de skyline bijna kunt aanraken, en op steenworp afstand van Delft en Den Haag.

Cornerstone

Dit moderne, markante kantoorgebouw staat in het hart van de luchthaven. In twee minuten loop je naar de vertrek- en aankomsthal, en met een beetje geluk kijk je vanaf je werkplek uit over Rotterdam, Delft, Den Haag of de start- en landingsbanen.
764m2
Meer informatie over CornerstoneArrow right Neem meteen contact op met
onze Leasing Managers
Arrow right

Freight Center

Multifunctioneel gebouw in het dynamische vrachtgebied van de luchthaven. Freight Center biedt een unieke combinatie van kantoorruimte en bedrijfsruimte. Ideaal voor groothandel, showroom, een servicepoint of goederenopslag.
207m2
Meer informatie over Freight CentreArrow right Neem meteen contact op met
onze Leasing Managers
Arrow right

Vrije kavels beschikbaar

Op Business Park Rotterdam The Hague Airport krijgen organisaties alle ruimte om hun visie vorm te geven. Klaar om je stempel te drukken op een van de vrije kavels? Realiseer je eigen kantoorpaviljoen of bedrijfshal met de uitstraling die past bij je ambities.


- Kantoorruimte entreegebied vanaf ca. 2.000m2
- Bedrijfsruimte vanaf ca. 1.000m2

Bespreek alle mogelijkheden met
onze Leasing Managers
Arrow right