Kerngegevens
Objecttype: multi-tenant kantoor
Beschikbaar ca. 764 m2 vvo
Derde etage: ca. 301 m2 vvo
Vierde etage: ca. 463 m2 vvo
 
Parkeren: norm 1:35
Inpandige en afgesloten parkeergarage
Oplevering: per direct
Cornerstone Business Park Rotterdam The Hague Airport

Imposante landmark

In het hart van de dynamische luchthaven, direct tegenover de vertrek- en aankomsthal staat Cornerstone: een opvallend gebouw met een imposante entree. Acht verdiepingen vol creativiteit, bedrijvigheid en kruisbestuiving. Het pand is nog geen tien jaar oud en hoogwaardig afgewerkt. Vanaf de etages heb je bovendien een geweldig uitzicht over de luchthaven en omliggende steden, zoals Rotterdam en Den Haag.

Duurzaam gebouw

Cornerstone heeft een BREEAM Very Good certificering, een belangrijk keurmerk voor duurzame gebouwen. Hoe ziet zo’n duurzame werkplek eruit? Het pand is volledig gasloos: zo worden ruimtes gekoeld en verwarmd via een collectieve Warmte Koude Opslag-installatie. En verlichten Ledlampen de onderliggende parkeergarage. Bovendien wordt alle benodigde energie lokaal opgewekt met duurzame bronnen. Cornerstone heeft energie label A.

Cornerstone Rotterdam The Hague Airport Business Park

Ruimte genoeg

De verdiepingen van Cornerstone zijn helemaal in te delen naar eigen inzicht. Op dit moment is er op de derde verdieping circa 301 m² hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar. Op de 4e verdieping is circa 463 m² beschikbaar.

Hoog serviceniveau

In de lichte en ruime ontvangsthal krijgen klanten, medewerkers en relaties een warm welkom bij de gedeelde receptie. Via de lift of trap vinden ze vervolgens hun weg richting je kantoor. Cornerstone heeft ook een Regus businesscenter, waar je terecht kunt voor receptiediensten, vergaderkamers, flexplekken en andere zakelijke diensten.

Parkeergarage en fietsenstalling

Onder het pand is genoeg ruimte om te parkeren: vier ondergrondse niveaus, met plek voor 386 auto’s. Daarnaast is er een stallingplaats voor fietsen en motoren. De parkeerratio is 1 plaats per 35 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Daarnaast is Cornerstone ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Bushalte Rotterdam The Hague Airport Business Park

Huurprijs

De huurprijs is vanaf € 165,- per m² v.v.o, exclusief btw en servicekosten. Een parkeerplaats kost € 1.700,- per plaats per jaar, excl. btw. Download hieronder de verhuurbrochure van Cornerstone.

Direct beschikbaar ca.
764m2
Hoeveel ruimte heb je nodig om alles uit je organisatie te halen?
Bespreek alle mogelijkheden met
onze Leasing Managers
Arrow right